miercuri, 22 august 2018

Cine este Rosian Vasiloi - partea II

Dragi prieteni,


Văd că mai multe „surse media”, „jurnaliști” și „experți” tot au grijă de persoana mea. Se face referire la o pretinsă legitimație KGB (?) care îmi aparține și a faptului că sunt agent a FSB-ului (?). Și voi așteptați ca eu să vin cu explicații? De ce ar trebui să o fac?
  
În acest sens reiterez ceea ce am scris anterior - 

„Nu comentez aberații, mai mult ca atât, ele vin din surse neserioase de informații. Ceea ce aș vrea eu să văd, dovezi concludente că sunt „agent al FSB”. Vreau ca și dvs. sa aveți gândire critica, iar dacă le găsiți în aceasta investigație - să mi le arătați”

Azi împreună cu soția și fiica am depus trei cereri penale către Procuratura Generală ca să fie pornită o investigație sub aspectul săvârșirii de către persoane publice și autorități competente – Ministerul Afacerilor Interne, Poliția de Frontieră, Casa Națională de Asigurări Sociale, alte autorități publice din Republica Moldova a infracțiunilor în conformitate cu prevederile legislației Republicii Moldova (art.177, art.344-345 Cod Penal;  art. 741 Cod Contravențional și altele).


În acest sens mă adresez către Organizațiile Internaționale în Republica Moldova, Ambasadele statelor Membre ale Uniunii Europene, Ambasada Statelor Unite ale Americii, organizațiile societății civile să monitorizeze cazul de denigrare publică a mea personală, care arată faptul extragerii de date personale dintr-o instituție cu regim special și protocoale de protecție și securitate a datelor în beneficiul unor personaje obscure. Situația este și mai gravă ca urmare a lipsei de reacție promptă din partea autorităților responsabile pe plan național de protejare a datelor personale și contracararea activităților infracționale. Iar acest incident arată vulnerabilitatea extremă a instituțiilor publice și folosirea lor în scopuri politice, ceea ce afectează dramatic securitatea națională a țării și procesul democratic în Republica Moldova. 

Cu privire la lustrație!!! 

Vă invit să lecturați ceea ce scriam anul trecut, fiind întrebat despre sentimentul Independenței Republicii Moldova. Raspunsul meu a fost prompt și îl reiterez azi: „Să ne eliberăm de „scheletele” din Parlament, Guvern, Preşedinţie, politic și societate, să aducem oameni noi în viaţa politică din Republica Moldova, să aprobăm în sfârşit legea lustraţiei. Nu știu dacă vom putea să facem asta atât de repede, după situaţia în care se află Republica Moldova în aceşti 27 de ani. Dar un lucru este extrem de important, să îl facem – să ne găsim Identitatea, necatand la toate manipulările şi minciunile promovate în toţi aceşti ani. Şi asta trebuie sa facem noi, cei care trăim pe acest pământ, cei care ne iubim țara! Să scoatem sârma ghimpată din minţile noastre, să ne întoarcem LIBERTATEA!!! Iubiţi-vă ţara, iubiţi-vă meseria, fiţi dispuşi la sacrificii pentru ca Moldova să progreseze! Eu asta fac zi de zi!”

În viitorul cel mai apropiat voi veni cu unele declarații, dar nu pentru a mă justifica. Totul la timpul lui, aveți puțină răbdare! 

La final, un mesaj pentru cei din „svită” și „intruși” care sunt în extaz - Feodor Dostoievski spunea - „Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație.”

Sunt sigur și în povaţa proverbului nostru românesc - "Cine umbla cu traista de minciuni n-o duce mult."

P.S.
Vreau să mulțumesc tuturor prietenilor, apropiaților, colegilor și familiei în primul rând, pentru sprijinul necondiționat pe care îl avem. Defapt, acum se separă Grâul de Neghină. Și asta ne face mai puternici și mai cu imunitate. Mă închin în fața dumneavoastră.

Nu știu unde veți fi dumneavoastră pe 26 august, eu cu siguranță Voi protesta în PMAN pe #26august.

Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eroii nu mor niciodată - 12 iulie 1992

Să nu uităm  1. Plutonierul de poliție Sergiu Andreev s-a născut la 22 iunie 1971 în satul Cioara, raionul Hâncești, într-o familie de ț...