miercuri, 27 decembrie 2017

STOP FALS! Ştirea cu privire la semnarea acordului care garantează funcționarea nestingherită a şcolilor cu predare în limba română din regiunea separatistă

STOP FALS!

Presa afiliată Partidul Socialiştilor din Republica Moldova emite ştiri false!!!
Ieri la ora 15.29 portalul de ştiri Блокнот Молдова Новости СМИ a publicat o ştire în limba rusă, nu şi în română precum că, "la data de 26 decembrie a fost semnat acord care garantează funcționarea nestingherită a şcolilor cu predare în limba română din regiunea separatistă, de către reprezentanții politici ai Chișinăului și Tiraspolului, George Balan și Vitaly Ignatiev. Profesorii, părinții și elevii școlilor cu predare pe baza grafiei latine nu vor mai fi persecutați în Transnistria".
Este un fals clasic promovat de acest portal de ştiri. Informaţia nu corespunde adevărului, realitatea fiind cu totul alta. Protocolul cu privire la acest subiect a fost semnat la finele lunii noiembrie, partea moldovenească între timp a remis autorităţilor separatiste mecanismul de implementare a acestui protocol, aşteptând reacţia acestora.
Mă întreb, de ce se manipulează, de ce se publică ştiri false şi de ce autorităţile nu reacţionează?
P.S. Portalul de ştiri Блокнот Молдова Новости СМИ aparţine "bunului prieten" al lui Igor Dodon, deputatului rus, Oleg Paholkov, care s-a evidenţiat în petrecirile sale de la Reședința de la Condrița a președintelui, transformată în loc de distracții pentru deputați ruși. Vezi aici şi alte informaţii despre prietenia lui Igor Dodon şi Oleg Pahalcov.  
Cu respect,
#talibanul RV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre exercițiul multinațional Scorpions Fury 18

(English below) Aproximativ 1.800 de militari români și străini, cu 250 de mijloace tehnice, participă la exercițiul multinațional SCORP...