vineri, 8 februarie 2019

Fosta reporteră de la Fox News va conduce eforturile contra propagandei în SUA

I am Romanian and I am from the Republic of Moldova
11% of my country is occupied by Russia

Sunt român și sunt din Republica Moldova

11% din teritoriu este ocupat de Rusia


sursa: https://twitter.com/USALeaGabrielle/status/918847716284911618


Fosta reporteră de știri de la Fox News va conduce conduce eforturile de contra-propagandă a Departamentului de Stat, preluînd funcția de Coordonatoare a Global Engagement Center de la Daniel KimmageSarcina Global Engagement Center constă în contracararea propagandei din partea actorilor străini precum Rusia, China, Coreea de Nord și ISIS. 

Lea Gabrielle (născută pe 19 martie 1975) este fost ofițer de operațiuni de informații, ofițer de legătură în domeniul apărării din străinătate, pilot de luptă a marinei militare SUA (în imagine) și reporteră de știri. 

Lea Gabriele este absolventă al Academiei Navale a Statelor Unite în 1997. După absolvire a servit în marina Statelor Unite timp de doisprezece ani și a fost un pilot de luptă pe F / A-18 "Hornet", cu disclocarea pe portavionul USS George Washington. De asemenea, a servit ca ofițer de operațiuni de informații (o unitate Navy SEAL) în cadrul Operation Enduring Freedom în Afganistan.

Pagina de twitter a Lea Gabrielle poate fi vazută aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eroii nu mor niciodată - 12 iulie 1992

Să nu uităm  1. Plutonierul de poliție Sergiu Andreev s-a născut la 22 iunie 1971 în satul Cioara, raionul Hâncești, într-o familie de ț...