luni, 15 ianuarie 2018

Grupul Operativ al Trupelor Ruse, în acţiune 08/01/2018-14/01/2018/ ОГРВ в действии

MONITORUL SĂPTĂMÎNAL AL #TOFR № 1

REZUMATUL ACTIVITĂȚII 08/01/2018-14/01/2018
Imagine simbol. sursa http://www.mk.ru/social/2013/04/18/844126-uchaschihsya-zastavili-katatsya-na-lyizhah-po-luzham.html
În timp ce toată lumea a fost în vacanţă, "Pacificatorii" lor au ostenit de treabă.
Astfel, în perioada 08/01/2018-14/01/2018, de către Statul Major al Districtului Militar Vest a Federaţiei Ruse au fost planificate şi desfăşurate de către #GOTR/Grupul Operativ al Trupelor Ruse în Republica Moldova următoarele evenimente:
1. Vizita "pacificatorilor" ruşi la teatru
Circa 600 militari ai #GOTR/Grupului Operativ al Trupelor Ruse în regiunea transnistreană a Republicii Moldova și membrii familiilor lor au vizitat pretinsul Teatrul de stat nistrean de dramă și Comedie.
Printre piesele văzute de militari se numără "Scufiţa Roşie" şi "Cina pentru proşti" sau "Cina nebunilor". 

Evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter umanitar.

2. În cadrul #GOTR/Grupului Operativ al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova, a avut loc competiții de tragere cu pistolul Makarov

La exerciții au participat peste 50 de militari ruși, inclusiv și femei, din diferite departamente alte Grupului Operativ al Trupelor Ruse. Militarii s-au antrenat atât individual cât și în echipă.
Competițiile au presupus doborârea numărului maxim de ținte în timp minim.
Tuturor câștigătorilor le-au fost oferite diplome și suvenire cu simbolul Ministerului Apărării al Federației Ruse. 
Evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter combatant.
3. În cadrul #GOTR/Grupului Operativ al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova s-au efectuat exerciţii de cercetare şi recunoaștere radiologică, chimică și biologică (RCB).
Militarii au desfăşurat acțiunile necesare după folosirea de către "inamic" a AMD/ arme de distrugere în masă, îndeplinind îndeosebi sarcina de a detecta în timp util contaminarea radioactivă și chimică a zonei cu determinarea ulterioară a naturii contaminării.
O atenție deosebită a fost acordată utilizării corecte a dispozitivelor de detecție a radiației DP-5V și a dispozitivului de recunoaștere chimică militară/VPHR pentru a determina granița contaminării și modalitatea sigură de a ocoli zona contaminată.
Evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter combatant.
4. Geniștii din #GOTR/Grupul Operativ al Trupelor Ruse în regiunea transnistreană a Republicii Moldova au desfăşurat exerciţiul la pregătirea specială.
În timpul exerciţiului, circa 20 militari au studiat caracteristicile tehnice ale minelor antipersonal, direcționale fugaselor, etc. De asemenea, geniştii au studiat procedura de instalare și deminare.
Evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter combatant.
5.😆În cadrul #GOTR/Grupului Operativ al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova a fost modernizată infrastructura.
Nu voi da descrierea acestei acţiuni - e iarnă totuşi în ţară, fără zăpadă, dar totuşi e iarnă. Şi "Pacificatorii" se pregăştesc de misiunea "nobilă", de a "pacifica". În acest sens aş aminti că pe 2 ianuarie a avut loc "sărbătoarea sportivă a "pacificatorilor", unde au fost competiţii la schiatul fără zăpadă".
Imagine simbol. sursa http://www.1tvnet.ru/content/show/internet-polzovateli-obsujdayut-kak-biatlonisti-mesyat-gryaz-na-olimpiiskoi-trasse-v-sochi_21900.html
Cred că evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter umanitar, dar mai ştii. 
6. #GOTR/Grupului Operativ al Trupelor Ruse din regiunea transnistreană a Republicii Moldova a găzduit un spectacol de Crăciun.
Spectacolul "Înger" a fost vizitat de mai mult de 500 de militari ai #GOTR.
În calitate de invitat de onoare la eveniment a fost principalul "Pacificator" din Republica Moldova colonelul Dmitrii Zelenkov. 
Evenimentul face parte din clasamentul evenimentelor cu caracter umanitar.

În loc de concluzie.
1. În perioada 08/01/2018-14/01/2018 Statul Major al Districtului Militar Vest a Federaţiei Ruse a planificat şi #GOTR/Grupul Operativ al Trupelor Ruse în Republica Moldova a desfăşurat 6 evenimente, din care 3 cu caracter combatant şi 3 cu caracter umanitar (unul din acestea cred că face parte din acest clasament, dar mai ştii 😱). Vedeţi cît de "Pacificatoare" e misiunea asta de "pacificare".
2. Între timp, săptămâna trecută a fost "momentul de triumf al gândirii politice de pe Bâc, dominate de interesele comune ale companiei Sheriff-GBC. Pretinşii liderii separatisti sunt invitati la APCE unde intenţionează să-şi anunţe principiile independenţei. Asta-i preţul 'răului mai mic' pentru care muncesc de zor consultanţi străini (inclusiv cu viză de reședință la București) şi diverși mercenari locali sub umbra trandafirilor. Asta-i fructul nimicniciei politice şi trşdării". Pasaşul preluat de pe postarea domnului Igor Munteanu pe care o subscriu în totalitate. 
3. A fost şi momentul de triumf al celor din Parlament, care au confirmat că "Parlamentul menţionează că organizarea unei reuniuni la acest subiect a fost convenită în cadrul Sesiunii APCE din octombrie 2017 de către președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat Marian Lupu, președintele Delegației naționale la APCE, împreună cu președintele subcomisiei pentru conflictele între statele membre ale Consiliului Europei, Stefan Schennach". 

O săptămână cât mai reuşită să aveţi dragi prieteni. 
Eu, ca întotdeauna, tot aşa, cu ochii pe "pacificatorii" lor dragi! 

Cu respect,
#Talibul RV
x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eroii nu mor niciodată - 12 iulie 1992

Să nu uităm  1. Plutonierul de poliție Sergiu Andreev s-a născut la 22 iunie 1971 în satul Cioara, raionul Hâncești, într-o familie de ț...