marți, 22 ianuarie 2019

Rodul "pașilor mici" ai lui Plahotniuc

Astăzi cu mare fast, cu participarea separatiștilor din toate vremurile, cu blagoslovirea coordonatorului și celor din Olighino (Federația Rusă) a fost deschisa (dar de fapt redeschisa) "reprezentanța oficiala a regiunii separatiste în Federația Rusă. 

La rândul sau MAE-ul lui Putin ne spune ca este un ONG. WTF? Voi băieți acolo shi serios? Voi ce fumați?

Pe de alta parte, coordonatorul, Vladimir Plahotniuc se lauda președintelui în exercițiu al OSCE despre "evoluţiile pozitive în dialogul dintre Chişinău şi Tiraspol şi despre rezultatele concrete pentru cetăţenii moldoveni de pe ambele maluri ale Nistrului".
Și aștea care cacând au "reintegrat", citește transnistrizat tara, se văd în Parlament? Locul lor este dacă nu la pușcărie, cel puțin sa fie dați uitării. 

Sa înțelegem că ăsta este unul din rezultatele concrete, ca și multe altele.
Unul din aceste rezultate este asta, vezi imaginea de mai jos. O încălcare flagranta a prevederilor controversatei decizii protocolare cu privire la "numere neutre"


P.S.
Nici în ajunul deschiderii "reprezentantei", nici azi nimeni din #Svita coordonatorului nu a venit cu o reacție.
La rândul sau, toți se fac a nu vede ca "Pachetul lui Dodon" pe reglemtarea transnistreană a trecut și oceanul, a vizitat capitale europene însă a pornit nu de la Chișinău ci din laboratoarele de la Kremlin. Și tot asta după o cortina de secretomanie fără precedent. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eroii nu mor niciodată - 12 iulie 1992

Să nu uităm  1. Plutonierul de poliție Sergiu Andreev s-a născut la 22 iunie 1971 în satul Cioara, raionul Hâncești, într-o familie de ț...